Tidsspilde = 0,-

Hvad vi gør, hvem vi er, og hvorfor det er tid til forandring.

HVAD KAN VI?

Professionelt udført KAM arbejde er ikke en pistolsælger, der forstyrrer professionelle indkøbere flere gange om dagen med spørgsmål om hvad de mon synes.

Det kræver nemlig KAMexcellence at kunne levere en kundeoplevelse i absolut verdensklasse – der både er en fornøjelse og værdiskabende – og som dermed giver kunden lyst til mere. Af natur går vi ”den ekstra mil”, det giver altid ekstra chancer! Husk på at konkurrenterne jo stoppede længe inden den ekstra mil, så ”her” er vi alene med alle mulighederne.

Vi afholder kundemøder med nøje udvalgte agendapunkter, som vi via analyser baseret på ”facts not feelings”, kombineret med stor erfaring og markedsindsigt ved skaber værdi for kunden. – og med et memo efter kundemødet, ved alle altid hvad der er aftalt, og hvem der gør hvad.

Hos os betaler ingen for tidsspilde.

På kundesiden skal indkøberne gerne opleve os som et tilførende aktiv og vi holder ikke møder for mødernes skyld.  Kommer vi, så er det fordi vi har forberedt os, og har noget på hjerte, som gør en forskel. Da vi repræsenterer flere forskellige firmaer, og dermed flere samhandelstyper, vil vi ofte kunne udnytte dette til synergier i nye vinkler på et samarbejde, der således kommer alle til gode. Da indkøberne alligevel køber flere varekategorier, ligger der samtidig en stor tidsbesparelse for dem og os, i at vi kan drøfte flere ting under samme vinger. På klientsiden møder vi med glæde i firmaet efter en fast aftale – men vi kommer ikke for at løse ting vi kunne klare på farten. Processen holdes ajour via tilgang til vores CRMsystem – mens hverdagen kan klares over telefonen. Udgifterne i forbindelse med kundebesøg, rejser osv. deles med de øvrige klienter, så også her er der store synergier i vores fælles partnerskaber – og store besparelser. Og klart, jo større en aftale du har med os, jo større vil besparelsen være set i forhold til at skulle gøre det selv. Og skulle du vælge at ville noget andet, overleverer vi med glæde alle kontakter og dialog – så investeringen vil aldrig været spildt.

HVEM ER VI?

Vi er lokale folk som kan selv, der bærer den lokale kultur i hjertet og som, foruden at læse de lokale aviser, også altid er up-to-date med seneste udvikling hos kunderne.

Danmark

Med langt flere forretninger end befolkningen størrelse tillader synes jeg konkurrencen er hård. Der konkurreres på både pris, men også på indkøbsoplevelsen – så mange butikker renoveres mens der jagtes godt personale til at servicere kunderne. Flere har døgnåbent. Med 25 års erfaring i detailbranchen er jeg på fornavn med de fleste indkøbere i dette relativt overskuelige marked.

Sverige

Som det mest befolkningsrige land i Norden er vi glade for ICA, Ikea og kører Volvo. Vi favner samtidig stor bredde af butikker - fra den største kæde i Norden inden for design, til Nordens største enkeltstående discountbutik, og ikke mindst store traditioner inden for postordre, der kombineret med vores geografiske placering ”midt” i Norden er et godt valg for placeringen af Amazons nordiske lager.

Norge

Med næsten 2000 km fra syd til nord kommer jeg ikke overalt hver uge! Mit marked er præget af få meget succesfulde nationale kæder samt en række regionale – de fleste dog uden distribution dagligt. Vi ligger i toppen af Big Mac indekset så i mit marked kan du få penge for varerne, hvis du kan knække koden til distributionen. Husk vi er uden for EU, det komplicerer ofte tingene lidt.

Tyskland

Bosiddende i Danmark, men taler efter flere års arbejde og bosættelse i Tyskland flydende tysk, og kan nemt begå mig lokalt. Den særlige tyske mentalitet, samt den enorme indkøbsvolumen tænder mig – og jeg glæder mig til at hjælpe mine klienter igennem nåleøjet til et marked hvor flere af mine kunder har flere butikker end Coop, DS og Dagrofa i Danmark, tilsammen.

Spanien

Mine 46 mio medborgere gør de fleste daglige indkøb hos få indkøbskonglomerater – samt en underskov af individuelle butikker der kun nås via lokale distributører eller salgsnetværk. Glem ikke HORECA – i mit land spiser vi ude på de mere end 300.000 lokale restauranter gerne flere gange om dagen.

Frankrig

Bon Jour! Mit land forudsætter en national tilgang – og en høj grad af lokal kulturforståelse – for overhovedet at kunne nå til indkøberne. De globale kæder, især verdens næststørste Carrefour, kan virke bureaukratiske set udefra, men i min optik er det blot vores måde at sikre hvordan kun virkelig engagerede KAM’er kommer igennem.

Island

This unique remote island was in personal union with Denmark until 1944; has since been independent republic. Many needs still reach the island from Denmark where our main retailers reach the 93% of the 350.000 that lives in cities along the coast – and easily the 60% in the capital region. We work closely with a retailer that supplies weekly - and in addition, campaigns can be done directly with FOB Denmark terms.

Polen

According to Eurostat, Poland is the fastest growing economy in the CEE region and included in the top 25 of the world. With our 38 million people we offer a unique atmosphere, where non-bureaucratically purchasing setup often makes business easier, however acknowledge as well, the “local” CEE mentality – we like to feel that we have something in common with the person we are dealing with.

Finland

Despite the average temperature of only 5 degrees, the business atmosphere is hotter than ever. The last decade has reshaped the retail landscape a lot; traditional trade and “classy” department stores has merged into more discount driven operations. Few hands control a large share of the retail market, and even individual shops can be reached on KAM level via central driven cooperations. A very nice market.